Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Jean Paul van Leeuwen verruilt Excelsior Maassluis voor Katwijk

Katwijk heeft in Jean Paul van Leeuwen een opvolger gevonden voor Andre Krul. De 29-jarige keeper komt over van Excelsior Maassluis en tekent een contract voor één seizoen op De Krom.

Van Leeuwen speelt sinds 2012 bij de Tricolores. In 2016 behaalde hij zijn grootste succes op sportpark Dijkpolder, Excelsior Maassluis werd in dat jaar de laatste algeheel amateurkampioen van Nederland. Van Leeuwen geeft op de website van Katwijk aan dat hij het prima naar zijn zin heeft in Maassluis, maar dat hij de stap naar een topclub in de Tweede Divisie altijd ambieerde. ,,Na het gesprek met Cees Bruinink en Anthony Correia was ik direct overtuigd en denk ik dat ik goed in de selectie en bij de club zal passen.”

Technisch Directeur Cees Bruinink vertelt aan vvkatwijk.nl dat Katwijk niet over één nacht ijs is gegaan in de zoektocht naar een opvolger voor Krul. De combinatie van ervaring, specifieke keeperskwaliteiten en het karakter van Jean Paul van Leeuwen gaven uiteindelijk de doorslag. ,,We denken dat we met Jean Paul een prima vervanger voor Krul in huis hebben gehaald,” aldus Bruinink.