dinsdag 16 augustus 2022

Kozakken Boys haalt ervaren middenvelder naar de Zwaaier

Veel gelezen

Nu het zeker is dat Kozakken Boys actief blijft op het hoogste amateurniveau van Nederland, hebben de Werkendammers een ervaren kracht aan de selectie toegevoegd. Donderdag werd bekend dat de 31-jarige middenvelder Kevin Vermeulen de overstap van de profs van FC Dordrecht maakt en zich zal aansluiten bij de selectie van trainer Scott Calderwood.

Vermeulen is een aanvallend ingestelde middenvelder die sinds het seizoen 2013/2014 actief was in het betaalde voetbal. De geboren Zwijndrechter speelde o.a. in de jeugd bij Feyenoord, VVGZ & XerxesDZB, waarna hij door Excelsior werd gescout en aan de andere kant van de Maas kwam te voetballen. In Kralingen speelde hij 143 wedstrijden voor Excelsior. Na Excelsior vertegenwoordigde de middenvelder nog de kleuren van RKC Waalwijk en FC Dordrecht. Bij de laatstgenoemde club stond Vermeulen afgelopen seizoen nog 24 keer op het wedstrijdformulier. Na het vertrek van clubicoon Leon Bot lijkt de middenlinie van de Kozakken weer te zijn opgevuld.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TEC verliest topscorer Gino Bosz vlak voor competitiestart

Één week voor de competitiestart heeft TEC een tegenvaller te verwerken gekregen. De Tweede divisionist uit Tiel ziet verdediger,...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img