Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Rijnsburgse Boys winkelt weer bij RKVV DEM

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende RKVV DEM ziet weer een speler vertrekken naar Rijnsburgse Boys. Na Anthony van Dongen maakt nu ook Nino Klaver de overstap naar de ploeg uit de Tweede Divisie, zo maakte deze club bekend via de officiële kanalen.

De twintigjarige middenvelder maakte dit seizoen voor het eerst deel uit van de A-selectie bij RKVV DEM. Eerder was hij in de jeugd actief van onder andere Bergen, Kolping Boys, AFC’34 en AZ.

Klaver had naar zijn zeggen over belangstelling niets te klagen, maar hij koos bewust voor Rijnsburgse Boys zo liet hij weten op de website van de club. ,,Ik kon naar meerdere clubs, maar ik heb voor Rijnsburgse Boys gekozen. De aanvallende manier van spelen spreekt me aan en het is een mooie club met goede spelers. Ik verwacht dat Rijnsburg hoog kan eindigen, in elk geval in de top vijf. Zelf hoop ik zoveel mogelijk wedstrijden te spelen. Ik weet dat er veel concurrentie is, maar ik wil mezelf graag laten zien volgend seizoen.”