Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Kozakken Boys ziet twee spelers vertrekken en haalt versterking uit België

In het weekend waarin Kozakken Boys wist te stunten tegen Katwijk (3-1) en bekend maakte dat Scott Calderwood zijn contract verlengde was er ook volop nieuws van het spelersfront. De club maakte via de officiële kanalen bekend dat Giovanni Büttner (Op de foto in actie voor TOP Oss) en Kevin Cornet per direct de deur sluiten in Werkendam en dat Dilivio Hoffman zich op 1 januari 2023 zal melden bij de vereniging.

De overeenkomst tussen Büttner en Kozakken Boys zal per 1 december 2022 ontbonden worden, dit in goed onderling overleg. Enkele maanden geleden liep hij een blessure op en er is volgens de website van de club geen zicht op een snel rentree van Büttner. Als vervanger werd de 25-jarige Hoffman aangetrokken. De vleugelspeler maakt de overstap van het Belgische VV Hoogstraten naar Werkendam.

Kevin Cornet neemt ook afscheid van Kozakken Boys. De combinatie van een eigen bedrijf en spelen bij de club bleek geen goede combinatie te zijn. Hij maakt de overstap naar de zondagclub GVV Unitas uit Gorinchem.