woensdag 31 mei 2023

Leijten neemt na dertien seizoenen afscheid van Gemert

Veel gelezen

Het zal komend seizoen wennen zijn voor de volgers van het eerste elftal van Gemert. Na dertien seizoenen zal opeens de naam van Jens Leijten niet meer op het wedstrijdformulier staan omdat hij heeft aangegeven dat hij zijn voetbalschoenen op zal bergen in de kast. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal.

In het seizoen 2009/2010 maakte de nu 33-jarige Leijten voor de eerste keer zijn opwachting in het eerste elftal van Gemert. Dit was het seizoen waarin de club beslag wist te leggen op de titel in de hoofdklasse B en men tevens Nederlands amateurkampioen werd bij de zondagamateurs.

Op de website van Gemert gaf Leijten uitvoerig tekst en uitleg over zijn keuze om te stoppen met voetballen. ,,Van jongs af aan heb ik altijd ziel en zaligheid in het voetbal gelegd. Alles moest ervoor wijken. Om daar een punt achter te zetten, daar zag ik best een beetje tegenop. Ik ben ook niet over één nacht ijs gegaan. Ik had van de club nog de ruimte gekregen tot eind maart. Maar ik ben er voor mezelf uit en dan wil ik het ook bekend maken, zodat de club ook verder kan.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

PLAY-OFFS DERDE DIVISIE ZATERDAG | Valse start Excelsior ’31 en VVOG

Excelsior ’31 en VVOG kenden een valse start in hun strijd om lijfsbehoud via de play-offs. Beide Derde Divisionisten...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img