woensdag 8 februari 2023

Linksback met veel ervaring in betaald voetbal tekent contract bij DVS’33

Veel gelezen

DVS’33 heeft een opmerkelijke speler toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen. De club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal maakte dinsdag bekend dat het een akkoord had weten te bereiken met Gaston Salasiwa.

De 34-jarige linksback maakte recent nog deel uit van de selectie van FC Den Bosch. Eerder was hij actief voor AZ, Telstar, Almere City en MVV. Tevens speelde hij in Noorwegen en Indonesië.

Op de website van DVS’33 gaf de nieuwste aanwinst tekst en uitleg over de door hem gemaakte keuze. ,,Ik heb voor DVS gekozen omdat Edmund Mijnheer mij enthousiast heeft gemaakt met de ambitieuze plannen van de club. Dat sprak mij zeer aan. In het veld moet ik het hebben van mijn technische vermogen en traptechniek. Daarnaast ben ik een speler die altijd 100% geeft en kan ik op meerdere posities uit de voeten. Ik kijk uit naar komend seizoen!”- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

REPORTAGE | Bekeravontuur De Treffers eindigt eervol: ,,Daar praten ze over vijftig jaar nog steeds over”

De Graafschap bereikte dinsdagavond via een geflatteerde 3-0 overwinning op De Treffers de laatste acht van het KNVB-Bekertoernooi. Niet...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img