woensdag 31 mei 2023

Lodeweges per direct hoofdtrainer bij VVOG

Veel gelezen

VVOG maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat Dwight Lodeweges per direct de functie van hoofdtrainer op zich zal nemen bij de vereniging. De club uit Harderwijk zocht naar een oplossing na het plotselinge vertrek van hoofdtrainer Raymond Schuurman.

VVOG en Lodeweges waren eerder al tot een akkoord gekomen dat de oefenmeester vanaf komend seizoen verantwoordelijk zou zijn voor de verrichtingen van het eerste elftal. Door de nieuwe situatie was Lodeweges echter bereid om direct in te stappen bij de ploeg die momenteel strijdt om degradatie naar de hoofdklasse te voorkomen.

Lodeweges heeft al een fraaie carrière achter de rug als trainer en speler in het professionele voetbal. Zo was hij recent werkzaam als asisistent-trainer van het Nederlands elftal en had hij onder meer als hoofdtrainer SC Cambuur en SC Heerenveen onder zijn hoede. Als speler kwam hij uit voor onder andere Go Ahead Eagles en in het buitenland voor Minnesota, Montreal Manic en de Edmonton Drillers.

Hij begon zijn trainerscarrière in 1995 ook bij VVOG.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

PLAY-OFFS DERDE DIVISIE ZATERDAG | Valse start Excelsior ’31 en VVOG

Excelsior ’31 en VVOG kenden een valse start in hun strijd om lijfsbehoud via de play-offs. Beide Derde Divisionisten...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img