Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Meppelink en Staphorst na één seizoen uiteen

Derde divisionist v.v. Staphorst en haar trainer Karlo Meppelink hebben besloten hun samenwerking, die afgelopen zomer in ging niet komend seizoen te continueren, zo laat de club op haar website weten. Deze beslissing is de uitkomst van een overleg dat de TC met de spelersgroep en trainer heeft gehad, zo communiceert de club.

Meppelink werd afgelopen zomer met name aangesteld vanwege zijn kennis van het regionale voetbal. Het seizoen ving echter aan met tegenvallende uitslagen. Daaraan waren debet dat het team veel nieuwelingen kende en er de nodige blessures waren. De resultaten werden ook wel beter maar het team is nog steeds in degradatiegevaar, waar het vorig seizoen nog in de bovenste regionen vertoefde. De club heeft een puntje voorsprong op plaats 15, een plaats die nacompetitievoetbal voor behoud van derde divisievoetbal inhoudt.

Meppelink was overigens zelf als voetballer een centrale middenvelder die uitkwam voor HZVV, v.v. Hoogeveen, ACV, en Heracles . Als trainer, aanvankelijk bij de jeugd, later als hoofd, was hij eerder actief bij HZVV, ZZVV, Union Emlichheim (net over de grens bij Coevorden), Vroomshoopse Boys, jeugd Emmen en VKW in Westerbork.