Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Nieuwe naam, nieuw geluid: de eerste aflevering van de Broodje Bal Podcast

Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent dat ook voor onze podcast de zomerstop voorbij is. Afgelopen seizoen maakten we al bekend dat we een nieuwe naam hebben, bij die nieuwe naam hoort ook een nieuw geluid. En voor de première eenmalig een andere dag. De eerste aflevering van de Broodje Bal Podcast komt namelijk vrijdag online.

De naam Broodje Bal Podcast is een eerbetoon aan de ultieme kantine-lekkernij. Geen snack is zo vergroeid met het amateurvoetbal dan een broodje bal. Er worden zelfs hele competities en verkiezingen gehouden om te bepalen welke club het beste broodje bal serveert. De termen “kantine” en “lekkernij” passen ook geweldig bij onze redactie, hoe de laatstgenoemde precies geïnterpreteerd moet worden mag je volledig zelf invullen.

 In deze eerste aflevering praat Henk Kasius met redacteuren Gert Barnhoorn en Marcel van der Vijver over wat er allemaal gebeurde in het afgelopen weekend en over wat er allemaal te gebeuren staat in het komende weekend. Daarnaast gaan we telefonisch contact zoeken met Gert Jan Karsten (Urk). Is hij al bijgekomen van die fantastische overwinning op Sparta Nijkerk?

Dit en meer is vanaf vrijdag te vinden op je favoriete podcast-platform. Alvast heel veel plezier gewenst bij de allereerste Broodje Bal Podcast.