Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OFC’er Reclaoui stapt ook over naar ADO ’20

ADO ’20 krijgt volgend seizoen de beschikking over Soufian Reclaoui. Hij komt over van OFC. ADO ’20 had behoefte aan een aanvaller in de wetenschap dat Ruben Doesburg (Katwijk) en Raymond de Waard (DEM) vertrekken.

Reclaoui licht op de clubsite zijn keuze toe. ,,Ik had een heel goed gesprek gehad met de trainer. Hij gaf daarin aan dat hij veel vertrouwen in mij heeft en mij graag in zijn selectie wilde hebben. Ondanks dat ik meerdere aanbiedingen had, wist ik het direct: Ik wil spelen bij ADO’20 onder Roy. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat ik herenigd word met mijn oude vriend Henry (Opuku, red.) en kom ik ook mijn huidige ploeggenoten Nino en Denzel weer tegen.”

De 29-jarige Reclaoui doelt op Nino van den Heuvel en Denzel Prijor, van wie eerder al bekend werd dat zij naar ADO ’20 vertrekken.