Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Ossendrijver (VVSB): ‘Tweede helft goed en zakelijk gevoetbald’

VVSB wist zondag drie punten te pakken tegen Gemert (5-2). Na afloop van de wedstrijd verscheen Max Ossendrijver van de winnende formatie voor de camera van VVSB TV. Hij was vooral te spreken over de wijze waarop de zege veiliggesteld werd in de tweede helft.

,,Wij domineerden wel de eerste helft in mijn ogen. Waren veel aan de bal en bleven voetballen. Wij bleven ons ding doen en dat is goed voetballen”, aldus de verdediger tegenover de camera van VVSB TV.

VVSB ging met 1-0 de rust in, maar de voorsprong had gezien het spelbeeld groter kunnen en misschien ook wel moeten zijn. ,,Gemert heeft ook een grote kans gehad, net voor de rust, Als die er ingaat ga je gewoon met 1-1 rusten. Dan krijg je een heel andere tweede helft. Ik vind dat we de tweede helft goed zakelijk hebben gevoetbald en de score goed hebben uitgebreid.”

Ossendrijver werd ook nog gevraagd naar de reden van zijn recente contractverlenging bij VVSB, dat recent al formeel gemaakt werd. ,,Ik had het niet verwacht zo snel, maar ik heb het naar mijn zin en dat was ook de reden dat ik voor twee jaar wilde tekenen. Ik ben voor mijn gevoel nog niet klaar hier.”

Onderstaand de video met het gesprek van VVSB TV met Ossendrijver.