Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Oud-Feyenoorder tekent contract bij club uit Vierde Divisie

Het in de Vierde Divisie uitkomende Westlandia heeft een fraaie slag geslagen op de spelersmarkt. De club, die momenteel elfde staat in de competitie, wist een akkoord te bereiken met Anass Achahbar die in het verleden nog actief was voor Feyenoord. Het nieuws werd bekend gemaakt op de website van zijn nieuwe vereniging.

In eerste instantie werd een akkoord bereikt tussen de aanvaller en de club over een contract tot aan het einde van het lopende seizoen, echter is er de intentie om ook komend seizoen met elkaar verder te gaan. De nu 29-jarige Achahbar maakte in de maand augustus 2011 zijn officiële debuut in het eerste elftal van Feyenoord, destijds in een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen.

Later werd hij verhuurd aan Arminia Bielefeld, maar na één jaar kwam hij terug naar Rotterdam waar hij nog nog twee seizoenen speelde. Zijn hoogtepunt in dienst van Feyenoord was zonder twijfel de wedstrijd die op 22 maart 2015 gewonnen werd van PSV waarbij hij goed was voor twee doelpunten.

Na zijn periode bij Feyenoord was Achahbar nog actief voor onder andere PEC Zwolle, NEC, FC Dordrecht, Sepsi (Roemenië) en het Griekse Eolikos.