Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Ringeling vertrekt in de zomer bij Excelsior maassluis

Excelsior Maassluis kan vanaf het nieuwe seizoen geen beroep meer doen op Kevin Ringeling. De multifunctionele speler verhuist dan naar het midden van het land waardoor blijven spelen voor de vereniging niet meer mogelijk is, zo meldt de club via de officiële kanalen.

De 25-jarige Ringeling begon in de jeugd van Excelsior Maassluis en wist daar het eerste elftal te bereiken. Hij maakte kort een stap naar Sparta Rotterdam, maar keerde weer terug op het oude nest. Met de ploeg uit Maassluis wist hij onder andere het kampioenschap in de Topklasse te pakken en werd hij algeheel kampioen bij de amateurs.

Ringeling gaf op de website van de club tekst en uitleg over zijn beslissing om te vertrekken bij Excelsior Maassluis. ”Doordat ik ga verhuizen richting het midden van het land komt er helaas ook een einde aan mijn periode bij Excelsior Maassluis. Ik heb een hoop schitterende seizoenen mogen spelen, waarin ik veel mooie momenten heb kunnen meemaken. Ik denk hierbij aan de wedstrijden om de TOTO KNVB Beker, het Algeheel Kampioenschap bij de amateurs en de handhaving van vorig seizoen op de laatste speeldag. Daarnaast kijk ik ook met veel plezier terug op de trainingskampen. Uiteraard wil ik het seizoen op een goede manier afsluiten bij deze warme club en zal ik altijd met een positief gevoel en trots blijven terugdenken aan de tijd hier.”