Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Fiegen verruilt Hoogland voor DOVO

DOVO maakte recent via de officiële kanalen bekend dat Jorrit Fiegen komend seizoen aan zal sluiten bij de A-selectie van de club. De ervaren middenvelder komt over van het in de Vierde Divisie spelende Hoogland.

De 26-jarige Fiegen begon met voetballen bij Sparta Nijkerk. Daar stroomde hij door vanuit de jeugd naar het eerste elftal waarin hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut mocht maken. Daarna volgde de stap naar SVL uit Langbroek om later terecht te komen bij Hoogland.

Fiegen gaf op de website van DOVO tekst en uitleg over zijn keuze om in Veenendaal te gaan spelen. ,,Toen ik een aantal jaren geleden Sparta Nijkerk verliet en voor SVL koos, had ik nog steeds de ambitie en hoop om op dat niveau terug te keren. Dat me dat met deze stap gelukt is, maakt mij nu al heel trots! Ik ga er heel open in. Natuurlijk wil je als speler veel spelen, maar allereerst wil ik gewoon topfit aan de seizoenstart verschijnen, en dan komt mijn kans vanzelf wel. Ik wil er vooral ook van gaan genieten!”

Foto: Jeroen van den Berg (DOVO)