Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Bestuurslid Technische Zaken Gerrit Paauw van Rijnsburgse Boys legt taken per direct neer.

Vrijdagochtend maakte Omroep West als eerste melding van het per direct opstappen van bestuurslid Technische Zaken Gerrit Paauw van Rijnsburgse Boys. Later op de dag kwam ook Rijnsburgse Boys zelf met een bericht op haar website over het vertrek van Paauw. Als reden van het stoppen wordt een verschil van inzicht over de invulling van het technisch beleid binnen het bestuur genoemd. Pogingen om Paauw terug te laten komen op zijn besluit zijn tot dusver niet succesvol geweest.

Verschil van inzicht technisch beleid reden voor stoppen paauw

In een reactie bij Omroep West wil Paauw niet te diep ingaan op zijn besluit. “Ik laat het nog even bezinken en wil verder nog even niets zeggen.” Op de website van Rijnsburgse Boys laat voorzitter Peter Zandbergen in een reactie weten zeer teleurgesteld te zijn. “Ik ben heel teleurgesteld dat iemand die van zoveel waarde is voor de club, in één keer al zijn taken neerlegt. Een verschil van inzicht binnen het bestuur over de invulling van het technisch beleid is de aanleiding.” Zandbergen geeft aan samen met zijn collega-bestuursleden naar een oplossing te zoeken de komende dagen.

Het is nog niet bekend wie de taken van Paauw over zal nemen. De timing van het besluit komt op een ongelukkig moment. Rijnsburgse Boys is namelijk druk bezig met het aanstellen van een trainer en het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. Paauw was sinds 2016 actief als technische man bij Rijnsburgse Boys.

Bron: Omroep West / Rijnsburgse Boys

Foto: Orange Pictures