OVERZICHT DERDE DIVISIE B | SteDoCo wint ook van TOGB, UNA en Barendrecht verspelen punten

SteDoCo deed zaterdag goede zaken in de strijd om de eerste plaats in de Derde Divisie B. De ploeg won op vreemde bodem van TOGB (3-1) en zag UNA en BVV Barendrecht niet verder komen dan een gelijkspel. Dit respectievelijk tegen Hoek (2-2) en Groene Ster (2-2). De lijstaanvoerder heeft nu een voorsprong van zeven punten op de eerste concurrent.

TOGB stond na drie minuten spelen al op achterstand tegen SteDoCo. De jarige Nizar Mekkaoui schoot de bal in de linkerhoek binnen (0-1). Negen minuten later verdubbelde Arwin van Soest de voorsprong (0-2). Nog voor de pauze werd het duel voortijdig beslist, Sjaak Kuyper produceerde de 0-3. Na iets minder dan een uur spelen kwam TOGB door Youri de Winter weer een beetje terug in de wedstrijd, maar meer dan 1-3 zat er voor de thuisploeg niet in.

Op zondag wist OJC Rosmalen eindelijk weer eens een competitieduel te winnen. In Breda werd v.v. Baronie met 0-2 verslagen. Het was sinds speeldag 1 dat OJC weer drie punten mocht bijschrijven. In de Brabantse derby tussen O.S.S.’20 en v.v. Gemert kwam geen winnaar uit de bus. De thuisploeg uit Oss kwam op een 2-0 voorsprong maar zag deze weggepoetst worden door Gemert. In de laatste 20 minuten mocht Gemert het tegen man proberen na twee rode kaarten voor O.S.S.’20. De zwart-witten wisten niet meer te scoren en zo bleef het bij een gelijkspel.

s.v. TEC wist zich te herstellen van de nederlaag tegen koploper SteDoCo van vorige week. Na een moeizame wedstrijd op een moeilijk bespeelbaar veld won TEC thuis met 1-0 van s.v. Meerssen.