Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | ACV profiteert optimaal van puntenverlies GVVV en Barendrecht blijft aanhaken

Speelronde 25 heeft de spanning rondom de nummer één positie weer een beetje spannender gemaakt. Lijstaanvoerder GVVV kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel (0-0) tegen ASWH en zag concurrent ACV wel de benodigde drie punten pakken bij FC Rijnvogels (0-1). Door deze resultaten staan de twee ploegen nu met een gelijk aantal punten op de eerste twee plaatsen. Barendrecht haalde uit tegen DOVO (6-1) waardoor het de derde plaats stevig in handen nam.

ACV won de lastige uitwedstrijd in Katwijk van FC Rijnvogels door een doelpunt van Yassine Abouzraa (0-1), dit in de 56ste minuut. Hij was er als eerste bij om de bal binnen te schieten nadat Gijs Jasper deze vanaf de penaltystip op de lat geschoten had.

Barendrecht wist met een ruime 6-1 overwinning het veld te verlaten na de tweestrijd met DOVO. De winnende formatie kende drie doelpuntenmakers die allen goed waren voor twee treffers te weten: Olijfveld, Vorthoren en Bakour. De eretreffer voor de ploeg uit Veenendaal was de 2-1 van Nick Hak.

Sportlust’46 kreeg ook deze zaterdag een harde dreun te verwerken in een uitwedstrijd. Was het recent geen partij voor GVVV in Veenendaal (6-0) en nu was Hoek met 4-0 veel te sterk. Doelpunten voor de Zeeuwen kwamen op naam van Schalkwijk (2x), De Smet en Delannoy. Zondagochtend is een uitgebreid verslag te lezen van de wedstrijd op de website van www.topamateurvoetbal.com

Sparta Nijkerk deed uitstekende zaken op de ranglijst, het nam de drie punten mee van het sportpark van SteDoCo (0-2). Ahrens en Bakkenes werden als doelpuntenmaker genoteerd op het wedstrijdformulier.Overige uitslagen:

DVS’33 – Harkemase Boys 2-0
1-0 Van Dijk
2-0 Van de Berg

Urk – Volendam 3-3
1-0 Ras
1-1 Lautenschutz
1-2 J. Kras
1-3 S. Plat
2-3 Snoek
3-3 De Boer