OVERZICHT | Hoofdklasse zondag: Top vijf maakt geen fout in de hoofdklasse A

In de hoofdklasse A stond een volledige speelronde op het programma. TOGB won de uitwedstrijd tegen Alphense Boys (1-3) en Hoogeveen had geen moeite met VOC (6-0). Daarnaast wisten ook de nummers drie tot en met vijf de volle winst te pakken. In de hoofdklasse B was er een zege voor OJC, de nummer twee achter Baronie dat nu niet in actie kwam.

TOGB kwam na drie minuten spelen op voorsprong op bezoek bij Alphense Boys, dit door een treffer van Sitor Sla (0-1). na de gelijkmaker van de thuisploeg wist TOGB in de 58ste minuut weer op voorsprong te komen. Guus Steerneman plaatste de 1-2 op het scorebord op aangeven van Kjell Scheers. Twaalf minuten voor het einde van de officiële speeltijd moest Alphense Boys verder met een man minder na een rode kaart. In de 86ste minuut werd de eindstand bepaald op 1-3 door Guus Steerneman uit een benutte strafschop.