Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Overzicht transfers en mutaties Tweede en Derde Divisie van 10 t/m 13 april

Als gevolg van het plotselinge overlijden van onze collega Herman van Diejen hebben wij vanaf maandag (10 april) geen berichten meer op de website geplaatst. Even goed ging de transfermarkt gewoon door en zijn er de nodige transfers en mutaties gerealiseerd in de Tweede en Derde Divisie.

Hieronder vindt u daar zo veel mogelijk van terug. Het kan echter zijn dat we er hier en daar eentje gemist hebben. Dat spijt ons dan zeer en we geven u als liefhebber graag de mogelijkheid om ons daar alsnog op te attenderen zodat wij de betreffende transfer op dit platform te vermelden.

De transfers die wij nu in ieder geval al aan u door geven:

  • OSS ’20 heeft enkele spelers voor komend seizoen vastgelegd. Dat zijn Ifra Sow, de 21 jarige linksbuiten van de Treffers, Bram van Tien, die over komt van Leones uit Beneden Leeuwen waar hij speelt als verdediger annex middenvelder, Tygo Kersten die over komt van Jong NEC en speelt als (centraal) verdediger en tenslotte Hicham Haouat, de 25 jarige linksbuiten die over komt van derdedivisionist DOVO.
  • VVSB laat andermaal een speler van de onder 23 doorstromen naar de A selectie. De 22 jarige Finn Mossel, middenvelder en aanvoerder, maakt definitief de overstap naar de selectie van Wilfred van Leeuwen.
  • Dogan Corneille heeft na de nederlaag van Excelsior Maassluis tegen SVV Scheveningen zijn positie als hoofdcoach ter discussie gesteld en aansluitend is overeengekomen dat Steye Jacobs per direct de taken van Corneille heeft overgenomen. Jacobs is momenteel nog trainer/coach bij de onder 21 van de club maar had al een contract als hoofdtrainer van de club voor het komende seizoen. Corneille staat komend seizoen voor de selectie van FC Rijnvogels.
  • UDI ’19 heeft Job Schuurman voor het komende seizoen vastgelegd. De doelman komt over van TOP Oss. Eerder kwam de 23-jarige goalie uit voor Vitesse, NEC en Go Ahead Eagles. Doelman Ralph Vos, die aanvankelijk leek te verlengen bij UDI ’19, heeft zijn afscheid komende zomer bij de club uit Uden aangekondigd.
  • De 21 jarige aanvaller Franslin Nsingi van v.v. Eemdijk werkt een stage van twee weken af bij O.H. Leuven, middenmoter in de Belgische Pro League.
  • ASWH heeft een opvolger voor trainer Sjoerd van der Waal, die na dit seizoen vertrekt bij de Ambachters. Zijn opvolger is Roy Brinkman, die momenteel op interim basis actief is bij vierdedivisionist Capelle. De 33 jarige trainer doet met deze club nog mee om promotie.
  • HHC Hardenberg heeft een opvolger voor de naar v.v. Katwijk verhuizende aanvaller Mathijs Hardijk. Bij De Treffers wordt Raymond Gyasi weggeplukt. De snelle en behendige aanvaller speelde voorheen onder meer bij SC Cambuur, FC Emmen, Roda JC en AZ.
  • Harkemase Boys heeft haar selectie voor komend seizoen versterkt met een 19-jarig talent. Het contracteerde Yska Last.De middenvelder komt over van Roden. Eerder speelde Last ook bij Be Quick 1887 en FC Groningen, waar hij echter een dubbele beenbreuk op liep. Last vond het plezier in voetbal weer terug bij Roden. De Friezen verlengden ondertussen ook met Thomas Prinsen, Mees Gootjes, Sven Hazewinkel en Mart Dijkstra.
  • TOGB-aanvaller Dean Zandbergen, dit seizoen al goed voor zestien treffers voor de geel/zwarten, werkt een stage af bij Jong Sparta.