Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Broodje Bal Podcast S01E23 | ,,Laten we, in de geest van Herman van Diejen, allemaal met plezier naar het voetbal gaan”

Aflevering 23 van de Broodje Bal Podcast is ietsje anders dan dat je van ons gewend bent. Dat heeft deels te maken met het feit dat presentator Marcel van Vliet afwezig is (de honneurs worden waargenomen door Henk Kasius en Theo Uphus), deels door het nare nieuws van het plotseling overlijden van redacteur Herman van Diejen en deels doordat onze gastheer Tim Peters aan zijn laatste wedstrijden bezig voor hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt.

We nemen met Peters zijn lange carriere door, die hem van GDA naar het profvoetbal bracht en daarna via IJsselmeervogels naar Scheveningen leidde. Bij die laatste club groeide hij uit tot een icoon in het topamateurvoetbal. Daar komt straks, op 38-jarige leeftijd, een einde aan. Aan de hand van de carriere van Peters, bespreken we ook actuele zaken en hoofdpijndossiers bij de KNVB. En wat gaat Peters na zijn carriere doen?

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van het Weekoverzicht en de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts.