Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT TWEEDE DIVISIE | Quick Boys, HHC Hardenberg en Spakenburg boeken weer een zege

In de Tweede Divisie zijn er na twee speelrondes nog drie ploegen over die de zes beschikbare punten wisten te veroveren. Quick Boys, HHC Hardenberg en Spakenburg wonnen respectievelijk van Scheveningen (5-1), ACV (3-0) en Rijnsburgse Boys (2-0). Katwijk had zich bij het voornoemde trio kunnen voegen, maar de wedstrijd tegen Jong Almere City werd gestaakt vanwege het onweer, dit met een 0-1 voorsprong voor de regerend kampioen.

Quick Boys rekende met duidelijke cijfers af met Scheveningen (5-1). Na de eerste vijfenveertig minuten spelen was het duel eigenlijk al beslist, toen stond er al een 3-0 op het scorebord. Dit door doelpunten van Sem van Duijn (2x) en Levi van Duijn. Net na de pauze kwam Scheveningen nog wel even terug in de wedstrijd door de 3-1 van De Niet, maar vervolgens liep de thuisploeg uit naar een ruime zege. De laatste twee treffers kwam op naam van Van den Meiracker en Junte.

HHC Hardenberg was met 3-0 te sterk voor promovendus ACV. Doelpunten voor de winnende formatie kwamen op naam van Rob van der Leij, Serge Fatima en Jesper Drost. Spakenburg won thuis met 2-0 van Rijnsburgse Boys, dit door doelpunten van El Azzouti en Verhagen.

Overige uitslagen

FC Lisse – Excelsior Maassluis 1-1
1-0 Zwetsloot
1-1 Wennekers

GVVV – De Treffers 1-1
0-1 Den Dekker
1-1 Maguire

Noordwijk – AFC 1-1
1-0 Rietveld
1-1 Jesse

Kozakken Boys – Koninklijke HFC 1-2
0-1 Vlak
0-2 Springer
1-2 Vermeulen

Jong Sparta – ADO’20 0-1
0-1 Brenna

Jong Almere City – Katwijk 0-1 GESTAAKT
0-1 Susan