Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Florian Wolf (VV DOVO): “Ik geloofde niet meer in directe handhaving” | S01E18

De laatste speeldag in de Derde Divisies was er eentje vol vuurwerk. Zo was het “Super Monday” in de Derde Divisie zondag en was de degradatiestrijd op zaterdag een koningsdrama met meerdere plotwisselingen. Presentator Dimitri van Tuijl en redactielid Henk Kasius ontvangen in deze aflevering een van de grote winnaars van afgelopen zaterdag: VV DOVO-trainer Florian Wolf.

Negen wedstrijden voor het einde gaf vrijwel niemand meer een stuiver voor lijfsbehoud van DOVO, na speelronde 34 ontlopen de “Roden” uit Veenendaal zelfs de nacompetitie. Een prestatie waar zelfs Florian Wolf niet meer aan durfde te denken. We blikken met de jonge trainer terug op deze wonderlijke ontsnapping, de mogelijkheden en onmogelijkheden bij DOVO en zijn ambities voor de toekomst.

Verder blikken we terug op de spannende ontknoping van de titelstrijd in de Derde Divisie zondag en bespreken we vooral ADO ’20, dat met een 3-3 gelijkspel in Utrecht tegen Hercules niet alleen de thuisploeg, maar ook zichzelf in de voet schoot. Daarnaast kijken we vooruit naar de indeling van de Derde Divisies voor komend seizoen, waar een probleem ontstaat nu er alleen clubs degraderen die normaalgesproken op zaterdag acteren.

Dit alles en nog veel meer komt er weer aan bod in deze kakelverse aflevering. Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Topamateurvoetbal.com-podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.