Overzicht Vierde Divisie Zaterdag | Nieuwenhoorn verrast ODIN’59, overwinningen voor Swift en DHSC

ODIN’59 blijft na zes speeldagen de nummer één in de Vierde Divisie A, dit ondanks een thuisnederlaag tegen Nieuwenhoorn (2-4). In Divisie B pakten koplopers Swift en DHSC drie punten tegen respectievelijk d’Olde Veste (2-0) en DETO (0-4).

ODIN’59 leek op weg naar een eenvoudige middag tegen Nieuwenhoorn. in de zevende minuut was het Mart Willemse die de 1-0 aan liet tekenen en na een half uur voetbal stond de 2-0 ook al op het bord. Dit met als doelpuntenmaker Hamza Rahaoui. Voor de pauze bracht Melvin Winterberg de spanning terug in de wedstrijd (2-1). In de tweede helft liep de promovendus uit naar een 2-4 zege door treffers van Dimitri Gomes Almeida, een eigen doelpunt van ODIN’59 en Jeroen van der Wal.

DHSC won met ruime cijfers bij DETO (0-4). De formatie uit Utrecht won door doelpunten van Emre Bal, Yassine Tekfaoui, Rodney Sneijder en Berry van ‘t Land.