OVERZICHT VIERDE DIVISIE Zondag | RKAVV boekt zege op Velsen, SV Meerssen niet langs Nuenen

RKAVV en SV Meerssen blijven de lijstaanvoerders in respectievelijk de Vierde Divisie A en B. RKAVV won met ruime cijfers van Velsen (3-0) en SV Meerssen moest genoegen nemen met één punt in de uitwedstrijd tegen Nuenen (0-0).

De lijstaanvoerder van de Vierde Divisie A kwam pas in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong tegen Velsen, Robin Steffens was de maker van de eerste treffer van de middag. In de tweede helft liep men uit naar 3-0 door doelpunten van Tristan Croes en Yani Bouras (foto). Door deze overwinning heeft RKAVV alles in eigen hand om komend weekend beslag te leggen op de eerste periodetitel.