Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | ‘Kees Zethof maakt zijn spelers écht beter.’ | S01E13

In de dertiende aflevering van de Topamateurvoetbal.com-podcast is “de stem van de Bollenstreek” Willem van Zuilen te gast. Hij zag afgelopen weekend zijn laatste “Moeder Aller Derby’s” als verslaggever en er komt een boek over zijn carrière als radioverslaggever in het topamateurvoetbal.

Naast Willem van Zuilen ontvangt presentator Dimitri van Tuijl twee redacteuren van topamateurvoetbal.com, te weten Niels Veldhoven en Henk Kasius. Zij bespreken de actualiteit binnen het topamateurvoetbal met, onder andere, aandacht voor de Katwijkse derby, de opvallende prestaties van Scheveningen en Noordwijk, de topper tussen FC Lisse en Sparta Nijkerk in de Derde Divisie zaterdag en de spanning in de derde periode van de Derde Divisie zondag.

Verder bemoedigende woorden van de “voorzitter” van de fanclub van VV Gemert voor de supporters, het laatste nieuws over Temptation Island en een verhaal over een vakantievriendin uit Dongen.

Je luistert naar de twaalfde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.