Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Leen van Steensel: ‘Zak geld uit Tiel voorkwam transfer Daan Blij naar Barendrecht’ | S01E03

De derde podcast van Topamateurvoetbal.com staat grotendeels in het teken van het voetbal in de regio Rijnmond. Te gast zijn hoofdtrainer Leen van Steensel en journalist Philip van Es die zich uitlaten over de rol van Jodan Boys in het Goudse voetbal, de aanstaande overstap van Van Steensel naar Barendrecht en voetbalhumor op de amateurvelden.

Presentator Justin Klein is voor deze derde editie samen met verslaggever en ‘man van de socials’ Niels Veldhoven afgereisd naar sportpark Oosterwei in Gouda. Samen met Leen van Steensel, hoofdtrainer van Jodan Boys en toekomstig manager van B.V.V. Barendrecht, en Philip van Es, o.a. verslaggever voor RTV Rijnmond, wordt naast het voetbal in de regio Rijnmond ook de actualiteit van het amateurvoetbal onder de loep genomen. Waar eindigt de geldstroom in Tiel? En welke club gaat verrassen bij de herstart van de competitie?

Leen van Steensel, toekomstig trainer Barendrecht: ,,Mensen vragen mij of ik een liefhebber ben van de Hoofdklasse”

Je luistert naar de derde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.