Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Met Hans van de Haar: ‘We hebben deze winterse transferwindow geld bespaard’ | S01E05

In de vijfde podcast van Topamateurvoetbal.com gaan presentator Justin Klein en verslaggever Henk Kasius op bezoek bij de trainer van het spraakmakende TEC Tiel. Trainer Hans van de Haar haalde de ene na de andere aanwinst binnen afgelopen transferwindow, maar ontkent dat hiervoor een grote zak geld op tafel is gekomen.

Na een aantal podcasts óver TEC Tiel gesproken te hebben, werd het tijd om mét Tiel het gesprek aan te gaan. Trainer Hans van de Haar schuift aan bij de podcast en vertelt onder andere over het beleid bij TEC, de nieuwe aanwinsten en zijn relatie met Scott Calderwood. Daarnaast wordt ook de titelstrijd in de Derde Divisie Zaterdag verder uitgelicht en doen we een oproep voor nieuwe verslaggevers voor de website.

Je luistert naar de vijfde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.