Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PRIKBORD | Voor alle oefentegenstanders gezocht, vacatures of clubzoekende spelers

Topamateurvoetbal.com biedt een virtueel prikbord voor oproepjes en verzoeken over topamateurvoetbal-gerelateerde onderwerpen. Denk aan een tegenstander gezocht voor een oefenwedstrijd, vacatures of spelers die een club zoeken en afgelopen jaar actief waren in het topamateurvoetbal.

Hoe werkt het?
1. Je stuurt je oproep via het contactformulier onderaan deze pagina. Vergeet niet de contactgegevens toe te voegen waar geïnteresseerden je kunnen bereiken.
2. We plaatsen je oproep zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 48 uur.
3. Je oproep verschijnt op de homepage van Topamateurvoetbal, waardoor deze dus prominent in beeld is bij onze bezoekers.
4. Bovendien delen we je oproep via het Twitter-kanaal van Topamateurvoetbal waarvoor deze relevant kan zijn.

Waar is het prikbord voor bestemd?
Het prikbord is bestemd voor alle oproepen die relevant zijn voor fans, spelers, trainers, bestuurders en vrijwilligers verbonden aan clubs uitkomend in de Tweede Divisie, Derde Divisie of Hoofdklasse, zoals:
– oefentegenstander gezocht
– vacatures voor functies in de technische- of medische staf
– clubs die een bepaald type speler zoeken
– spelers die een nieuwe club zoeken
– scheidsrechters die beschikbaar zijn voor oefenduels
– clubs die samen willen optrekken bij het inkopen van benodigdheden

De redactie van Topamateurvoetbal.com behoudt zich ten alle tijden het recht om niet relevante of commerciële boodschappen niet te plaatsen of te verwijderen.

Wat zijn de voorwaarden?
– Commerciële boodschappen van bedrijven worden niet geplaatst. Zij kunnen wel een advertorial of gesponsord artikel laten plaatsen. Neem daarvoor contact met ons op.
– We stellen het op prijs dat je ons informeert wanneer de oproep niet meer nodig is, zodat onze bezoekers niet voor niets contact zoeken als zij geïnteresseerd zijn.
– Aan plaatsen van een oproep zijn geen verplichte kosten verbonden, maar we stellen het zeer op prijs als je ons een donatie doet van 5 euro (meer mag uiteraard ook :)) voor de tijd die we kwijt zijn aan het verwerken en plaatsen van je prikbordbericht. Je kunt de donatie ook rechtstreeks overmaken op NL36 RABO 0118170627 tnv Newsfactory.