zondag 27 november 2022

Quick Boys voegt aanvaller van Spakenburg toe aan selectie

Veel gelezen

Ravelino Junte zal in het seizoen 2022/2023 ook zijn wedstrijden spelen in de Tweede Divisie, maar dan niet meer in het shirt van Spakenburg. De aanvaller verruilt deze club komende zomer voor Quick Boys, zo staat te lezen op de officiële website van de club uit Katwijk.

De 25-jarige vleugelaanvaller maakte in zijn jonge jaren deel uit van de jeugdopleiding van Almere City en maakte vervolgens de stap naar FC Twente. Daarna volgde de stap naar HHC Hardenberg voordat hij arriveerde bij Spakenburg.

Op de website van Quick Boys gaf Junte tekst en uitleg over zijn keuze om te verkassen naar de Katwijkse vereniging. ,,De trainer en de clubleiding zien in mij een versterking voor de buitenkanten. Daar functioneer ik ook het beste. Bij Spakenburg heb ik ook andere rollen gehad, maar speel ik naar mijn mening te weinig op mijn eigen positie. Dat is voor mij wel een belangrijke voorwaarde.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT VIERDE DIVISIE ZATERDAG | Poortugaal verrast Kloetinge, Eemdijk wint topper van DHSC en loopt verder uit

Kloetinge liep zaterdag tegen zijn eerste nederlaag aan van het seizoen, de uitwedstrijd tegen Poortugaal werd met 1-0 verloren....
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img