Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Randy Wolters tekent bij v.v. Katwijk

Na een tweetal weken meetrainen bij v.v. Katwijk zijn Leidenaar Randy Wolters en v.v. Katwijk een contract voor 1 jaar overeengekomen. De tocht van Wolters langs diverse landen en betaald voetbalclubs komt hiermee ten einde.

Goede aanvulling

In het persbericht op de website van v.v. Katwijk geeft TD Cees Bruinink blij te zijn met de toevoeging van Wolters aan de selectie. “Onze selectie was nog niet compleet en met de komst van Randy hebben we er weer een regionale speler bij die zijn ervaring aan de selectie kan toevoegen. Randy heeft de laatste twee seizoenen weinig wedstrijden gespeeld en weet dat de concurrentie heel groot is bij ons. Echter hij wil er alles aan gaan doen om topfit te worden en zou zowel binnen als buiten het veld een goede mentor voor de jongere spelers kunnen gaan worden. Met het stoppen van Raoul Esseboom en met het vertrek van de ervaren Ahmed El Azzouti, zijn we in de selectie namelijk twee belangrijke oudere spelers kwijt geraakt die veel jongere spelers adviseerden. We kennen Randy al wat jaren en denken dat hij met zijn persoonlijkheid, veelzijdigheid en ervaring goed bij onze selectie en onze club zal passen.”

Juiste moment

In een reactie op zijn contract bij v.v. Katwijk geeft Randy Wolters dat dit het juiste moment om voor Katwijk te kiezen. “Ik denk dat VV Katwijk perfect bij mij past. De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact met de club gehad en nu denk ik dat het voor het mij het juiste moment is om lekker dicht bij huis te gaan voetballen. Ik ken veel mensen van de club al en denk dat ik mij goed thuis zal voelen. Ik besef dat de selectie al grotendeels ingevuld is en er een ijzersterke selectie staat die de afgelopen twee seizoenen kampioen is geworden. Echter, ik zal mijn uiterste best gaan doen om van waarde voor de club en de selectie te gaan worden.”

Bron: website v.v. Katwijk