Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

INTERVIEW | Jerrel Hak: ‘Droom nog steeds om profvoetballer te worden’

Jerrel Hak vertolkte zaterdag opnieuw een hoofdrol namens IJsselmeervogels tegen TEC. Na de wedstrijd sprak de aanvaller met Topamateurvoetbal.com.

,,Ja, ik begin aardig mijn draai te vinden bij de Vogels. Ik krijg aardig wat speelminuten en zelfs de laatste wedstrijden een basisplaats. En ook het scoren gaat met regelmaat; deze week zelfs driemaal”.

Je werkt ook goed aan je populariteit bij de Vogels aanhang zo te horen:

,,Inderdaad, ik hoor ze ook regelmatig Hakkie, Hakkie roepen en dat doet me goed; geeft me extra inspiratie”.

Waar ligt je toekomst?
,,Dat zal de toekomst uit gaan wijzen. Ik heb nog een overeenkomst voor twee maanden en dat worden spannende maanden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik er van droom op profvoetballer te worden en die droom heb ik nog steeds niet uit mijn hoofd gezet. Unitas was een springplank; IJsselmeervogels is weer een stapje hoger en we gaan zien wat de volgende stap gaat worden”.

Je had een kleine aanvaring met Danny van den Meiracker, die je boos uitlegde dat je een bal beter af had kunnen leggen dan voor eigen succes te gaan.
,,Dat klopt ja, maar ik hoorde ze vanaf de zijkant roepen ‘schieten, schieten’ en dat deed ik dus. Ik had Danny totaal niet gezien; mag eigenlijk niet gebeuren maar het gebeurde”.