Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Rijnsburgse Boys versterkt zich met Sjors Kramer

Rijnsburgse Boys heeft Sjors Kramer vastgelegd voor komend seizoen. De centrale verdediger komt over van FC Volendam, waar hij geen contract wist af te dwingen. Kramer was afgelopen seizoen aanvoerder van Jong Volendam, maar speelde ook zes duels voor de hoofdmacht van ‘het Andere Oranje’.

De 22-jarige Kramer sluit pas in december aan bij de Uien. Hij gaat eerst een reis door Zuid-Amerika maken. “In maart werd ik al gebeld door Rijnburgse Boys.’, vertelt Kramer op de website van zijn nieuwe club. Vanwege zijn reisplannen kwam het op dat moment nog niet tot een contract. Vlak voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn kwamen beide partijen wel tot een overeenkomst.

,,Ik verwacht dat Rijnsburgse Boys ook komend weer bovenin kan meedoen,” zegt Kramer verder. ,,Wanneer ik in december terug ben, hoop ik me zo snel mogelijk in de basis te spelen.”