Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Rombaut maakt seizoen af als hoofdtrainer van Hoek, twee spelers vertrekken

De KNVB heeft de dispensatie van Quincy Rombaut verlengd. Hierdoor kan de Belg het seizoen afmaken als hoofdtrainer van derdedivisionist Hoek. Dat bericht de PZC vrijdag.

“Het is niet makkelijk om in deze fase van het seizoen een trainer los te weken bij een andere club”, zegt Hoek-voorzitter Ed van Langevelde tegen de krant. “Gelukkig is de druk er nu af en krijgen we wat meer tijd in onze zoektocht.”

Rombaut was sinds november 2022 assistent-trainer van de Zeeuwen, en nam in januari het stokje over van de opgestapte Pieter Ongena. Voor het nieuwe seizoen zal Hoek nog wel op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer, omdat Rombaut zijn opleiding tot hoofdtrainer, die hij in België volgt, dan nog niet heeft afgerond.

Tweetal vertrekt

Volgens de PZC is er ook spelersnieuws te melden bij Hoek. Tom Vermeire en Ennio Martens sluiten namelijk deze zomer de deur.

Beide spelers zullen na de zomer hun geluk gaan beproeven in het Belgische amateurvoetbal. Verdediger annex middenvelder Vermeire gaat spelen voor tweedeklasser FC Lebbeke, verdediger Martens vertrekt naar Avanti Stekene, uitkomend in de Derde Klasse.