Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Spakenburg strikt Suleiman, El Azzouti en Kleijweg

Spakenburg is drukdoende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. Woensdag werden drie spelers gepresenteerd die zich vanaf de zomer van 2023 gaan melden bij de club uit de Tweede Divisie. Tobias Kleijweg komt over van Excelsior Maassluis, Mukhtar Suleiman en Ahmed El Azzouti sluiten de deur bij Katwijk. De komst van het drietal was te lezen op de officiële website van de vereniging uit Spakenburg.

De 32-jarige El Azzouti tekende een contract voor twee seizoenen bij Spakenburg. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede jaar in dienst van katwijk. Dit seizoen is hij al goed voor elf doelpunten in de Tweede Divisie. Eerder was hij onder andere actief voor Be Fair, Jodan Boys, Kozakken Boys en IJsselmeervogels.

Suleiman (24) speelt voor het tweede seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Katwijk. Hij speelde in het verleden voor Always Forward, Zwaluwen’30, Hollandia en OFC. De derde aanwinst, Tobias Kleijweg (24) speelde dit seizoen zestien wedstrijden voor Excelsior Maassluis waarin hij één keer trefzeker was. De verdediger kwam eerder ook uit voor onder andere ADO Den Haag (jeugd) en Excelsior Rotterdam.