Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Sparta Nijkerk en Speelziek verlengen samenwerking

Eric Speelziek is komend seizoen ook verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van Sparta Nijkerk. De club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal maakte bekend dat er een akkoord bereikt was tussen de partijen om de overeenkomst met de hoofdtrainer te verlengen tot de zomer van 2024.

Namens de Technische commissie van de Spartanen gaf Arjen Ruitenbeek tekst en uitleg op de website van de club over het verlengen van het contract. ,,We zijn blij met de contractverlenging aangezien we hiermee de duidelijkheid creëren die nodig is om door te kunnen bouwen. De resultaten lopen momenteel helaas achter op de verwachting van alle partijen, maar we weten dat groei nooit in een rechte lijn gaat. Leren van wat we niet goed doen en weer de weg ingaan met datgene wat ons de afgelopen jaren zo succesvol heeft gemaakt. Met een vakman als Eric Speelziek hebben we hier alle vertrouwen in.”

De 53-jarige oefenmeester uit Ede arriveerde in de zomer van 2018 bij Sparta Nijkerk waarmee hij onder andere wist te promoveren naar de Derde Divisie. Eerder was hij werkzaam voor USV Hercules, vv Bennekom, DTS Ede, Rheden en TEC.