Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

SPELER VAN DE WEEK | Derde Divisie Zondag: Rachid Bouyaouzan van Quick

Met een 5-3-zege op Baronie pakte Quick niet alleen belangrijke punten, het deed ook aan klantenbinding. Dat was nodig ook, want dit seizoen was er nog niet gewonnen op Nieuw Hanenburg. Rachid Bouyaouzan had met twee treffers een groot aandeel in de zege. De aanvaller is door de bezoekers van de website Topamateurvoetbal.com verkozen tot speler van de week van de Derde Divisie Zondag.

De 29-jarige Bouyaouzan maakte tegen Baronie een zeer bedrijvige indruk en tekende daarnaast voor de 2-0 en de 3-1. Na eerder een kans te hebben gemist, was hij het eindstation van een goede aanval en tekende zo hij voor Quick’s  tweede. Dat was knap omdat de Hagenaars even daarvoor met tien man waren komen te staan.

Nadat de bezoekers iets terug hadden gedaan, herstelde Bouyaouzan de marge van twee. Een door de wind gedragen corner van hem viel pardoes bij de verre paal binnen: 3-1. Uiteindelijk werd het 5-3 en stapte Quick voor het eerst dit seizoen winnend van het eigen veld. Met dank ook aan Bouyaouzan.