woensdag 31 mei 2023

BROODJE BAL PODCAST | “Als je vraagt welke van de clubs in deze regio de stap naar de Tweede Divisie kan maken, is dat UNA” | S01E09

Veel gelezen

We zijn te gast bij UNA in Veldhoven. Presentator Marcel van Vliet en Henk Kasius gaan in deze negende aflevering van dit seizoen uitgebreid in gesprek met trainer Harrie Gommans, over zijn carrière, ambities met de club en voor zichzelf als trainer.

Daarnaast verliezen we uiteraard de actualiteit van de drie hoogste divisies in het topamateurvoetbal niet uit het oog. Ook hebben we de trainer van Sparta Nijkerk, Eric Speelziek, aan de telefoon. Met hem praten we over de huidige prestaties van zijn ploeg en zijn recente contractverlenging.

Dit, en nog veel meer, komt allemaal in een goed uur voorbij. Na het luisteren van deze negende aflevering van de Broodje Bal-podcast ben je weer helemaal op de hoogte van alles wat er speelt in de Tweede- en Derde Divisie.

Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

PLAY-OFFS DERDE DIVISIE ZATERDAG | Valse start Excelsior ’31 en VVOG

Excelsior ’31 en VVOG kenden een valse start in hun strijd om lijfsbehoud via de play-offs. Beide Derde Divisionisten...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img