donderdag 8 juni 2023

SPELER VAN DE WEEK | Tweede Divisie: Gijs van Zetten van AFC

Veel gelezen

AFC is lijstaanvoerder van de Tweede Divisie en dat mede door de nipte zege die het afgelopen zaterdag wist te boeken op Quick Boys (1-0). Grote man aan de zijde van de Amsterdammers was zonder twijfel doelman Gijs van Zetten, die voor zijn prestatie door de bezoekers van de website Topamateurvoetbal werd verkozen tot speler van de week van de Tweede Divisie.

Quick Boys kreeg meerdere mogelijkheden om tot scoren te komen, maar men vond steeds Van Zetten op zijn weg naar een treffer. De doelman wist onder andere een strafschop te keren waarna hij ook als winnaar uit de strijd kwam bij de daaropvolgende rebound.

De 24-jarige Van Zetten maakte in de zomer van 2021 de overstap van de zaterdagtak van AFC naar de op zondag spelende ploeg van de vereniging. Eerder was hij ook actief voor onder andere Almere City (jeugd), FC Utrecht (jeugd), FC Omniworld en Almere City.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img