donderdag 8 juni 2023

Steven Sanchez Angulo naar Excelsior Maassluis

Veel gelezen

Het technisch duo Niels Redert (technisch manager) en trainer Steye Jacobs van Excelsior Maassluis heeft na meerdere gesprekken overeenstemming bereikt met middenvelder annex aanvaller Steven Sanchez Angulo, die momenteel uitkomt voor IJsselmeervogels. De 30-jarige speler is daarmee de tweede aanwinst voor het komende seizoen. Eerder legde de club Tristan Croes van RKAVV vast.

Sanchez Angulo komt uit Leidschendam en speelde jarenlang in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Via RKAVV kwam hij bij v.v. Katwijk terecht. Hier speelde hij zes seizoenen waarin hij een keer landskampioen werd. Hij is nu voor het tweede jaar op rij actief voor IJsselmeervogels, al had hij aanvankelijk voor het lopende seizoen zijn woord aan Scheveningen gegeven.

Excelsior Maassluis heeft al vele contracten met spelers verlengd. Het raakt komende zomer wel Tobias Kleijweg kwijt aan SV Spakenburg en Omar El Baad aan v.v. Katwijk.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img