woensdag 8 februari 2023

Steven Sanchez Angulo verlaat IJsselmeervogels komende zomer

Veel gelezen

Steven Sanchez Angulo zet komende zomer een punt achter zijn tijd bij IJsselmeervogels, zo laat de club op haar website weten. Nog onbekend is waar de 30-jarige vleugelaanvaller zijn loopbaan gaat vervolgen.

Sanchez Angulo is afkomstig uit Den Haag, hoewel geboren in Cali Colombia. Hij speelde in de jeugdopleiding van ADO tot de zomer van 2014, waarna hij verkaste naar RKAVV in Leidschendam. Een seizoen later werd hij opgenomen in de selectie van v.v. Katwijk. Voor deze club speelde hij meer dan 130 wedstrijden in zes seizoenen.

Anderhalf jaar geleden verkaste hij naar IJsselmeervogels. Vorig jaar zomer leek hij terug te keren naar de Randstad waar hij voor SVV Scheveningen zou gaan spelen. In tweede instantie besloot hij echter alsnog langer op de Westmaat te blijven.

Met de komst van spelers als Dennis Knuiman, Marouane Afaker en Youssef El Kachati zou het echter na de zomer erg dringen worden in de voorste linie van de Rooien. Sanchez Angulo is de tweede aanvaller die de Vogels gaat verlaten. Eerder deze week besloot Kian Visser tot een directe overstap naar derdedivisionist DOVO.

  - Advertentie -spot_img
  - Advertentie -
  Laatste nieuws

  Memic komt naar Excelsior ‘31, Da Silva alweer vertrokken

  In de selectie van derdedivisionist en rode lantaarndrager Excelsior ’31 zijn per direct twee mutaties te noteren. De club...
  - Advertentie -
  - Advertentie -spot_img

  Gerelateerde artikelen

  - Advertentie - spot_img