Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van der Laan maakt de cirkel rond door overgang van UDI ’19 naar JVC Cuijk

Als alle formaliteiten afgerond worden in de komende week kan Jordi van der Laan in de tweede competitiehelft zijn opwachting maken in de hoofdmacht van JVC Cuijk, tegenwoordig uitkomend in de Derde Klasse Zaterdag.

Hij verlaat daarmee per direct zijn plaats in de selectie van UDI ’19, de nummer zeventien van de Derde Divisie Zondag. Opvallend aan deze overgang is dat voor Van der Laan met deze transfer de cirkel rond is.

In 2012 speelde de aanvaller in JVC Cuijk A1, om vervolgens aan een fraaie reeks te beginnen die hem via Juliana ’31, FC Lienden, DOVO, Telstar, Kozakken Boys en ASWH vorig seizoen in Uden bracht. Tussendoor maakte Van der Laan ook nog een buitenlands avontuur mee in Australië bij Bentleigh Greens SC.

Het heeft Van der Laan niet meegezeten de laatste jaren. Hij werd veelvuldig geplaagd door blessures, hetgeen ook de reden was dat hij bij Lodewijk de Kruif niet in de toekomstplannen voorkwam.

JVC Cuijk-trainer Dennis Straatman is in zijn nopjes met de komst van de 29-jarige aanvaller: ,,Als Jordie fit is betekent hij een enorme versterking voor ons. We verheugen ons er al op”, vertelt tegen Kliknieuws.