zondag 22 mei 2022

Sylvano Comvalius zwaait per direct af bij Quick Boys en beëindigt fraaie loopbaan

Veel gelezen

Sylvano Comvalius heeft per direct een punt gezet achter een fraaie spelersloopbaan. De 34-jarige aanvaller kwam dat met Quick Boys, zijn huidige club, overeen.

,,Zijn drukke bezigheden met betrekking tot de trainersopleiding, de werkzaamheden bij AZ Alkmaar, het opstarten van zijn maatschappelijke carrière en het gezinsleven liggen ten grondslag aan het besluit van de inmiddels 34-jarige spits om zijn schoenen met onmiddellijke ingang aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen”, schrijft de Katwijkse club op haar website.

Comvalius speelde in zijn loopbaan voor 17 verschillende clubs in 11 landen. ,,Met een karrevracht aan ervaring keerde hij terug op Nieuw Zuid en fungeerde de aanvaller in de afgelopen maanden als een soort mentor voor met name de jonge spelers uit de selectie van trainer Edwin Grünholz”, prijst Quick Boys de afzwaaiende routinier.

,,Ik wilde met mijn terugkeer de cirkel rondmaken en Quick Boys zowel binnen als buiten het veld helpen. Ik ben er enorm trots op dat ik na dertien jaar weer met open armen ben ontvangen bij deze fantastische mooie club. Voor mij zal het hoofdstuk als voetballer hier helaas eindigen en wordt het tijd voor een nieuw verhaal in mijn leven”, besluit Comvalius.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

REPORTAGE | Katwijk in een achtbaan van emoties naar de landstitel

Een kampioenschap op het hoogste niveau lijkt bij Katwijk nooit op een 'normale' manier behaald te kunnen worden. In...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img