Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

TEC versterkt selectie met drietal waaronder oud-speler van De Graafschap

Het in de Derde Divisie uitkomende TEC maakte donderdag bekend dat het een akkoord had weten te bereiken met drie spelers om per direct aan te sluiten bij de selectie. De meest opvallende naam daarbij is die van Fabian Serrarens die meerdere clubs op zijn cv heeft staan.

De 32-jarige Serrarens speelde zijn laatste wedstrijden in de Finse competitie bij regerend landskampioen HJK Helsinki. Eerder was de aanvaller onder andere actief voor Roda JC, Arka Gdynia (Polen), De Graafschap, Telstar en Almere City.

Anderson Lopez is een van de andere aanwinsten van TEC. De 24-jarige maakte vorig seizoen vanaf maart deel uit van de selectie bij GVVV. Hij begon met voetballen in Renkum bij RVW waar hij ontdekt werd door Vitesse. Daarna volgde onder andere Ajax (jeugd), AS Monaco (jeugd), Cercle Brugge en NEC (Onder 21).

Abdelghani el Bachir (23) is de derde aanwinst. Hij speelde zijn laatste duels voor het Spaanse CE Andrataxt op Mallorca. Eerder droeg hij het shirt van CE Carroi (Andorra), FC Dordrecht, FC Twente, en Ajax.