Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Transfersoap ten einde: Dekker tekent driejarig contract bij Spakenburg

Vince Gino Dekker blijft dan toch definitief verbonden aan zijn huidige club Spakenburg. Op de website van de vereniging staat te lezen dat de speler met de meeste assists in de Tweede Divisie een contract heeft ondertekend voor de duur van drie jaar en dat hij zijn eerdere overeenkomst met IJsselmeervogels liet ontbinden.

Aan het einde van 2021 nam Dekker de beslissing om komende zomer VV Spakenburg te verlaten. Vervolgens werd bekend dat hij een akkoord had weten te bereiken met IJsselmeervogels, dit zorgde op zijn zachts gezegd voor de nodige onrust in het vissersdorp waarover in de media al veelvuldig werd geschreven in de afgelopen periode.

Op de website van Spakenburg vertelde Dekker waarom hij toch koos voor een langer verblijf bij zijn huidige club. ,,Ik heb het vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam, in oktober 2019, ontzettend naar mijn zin gehad bij Spakenburg en heb het plezier in het spelletje weer teruggevonden. Ik kan met mijn acties belangrijk zijn voor het elftal en merk dat de supporters mij altijd gesteund hebben en erg blij zijn dat ik in het mooie blauwe shirt blijf spelen’ Ik hoop daarom dat we komend seizoen weer mee gaan doen om de bovenste plaatsen.”