TWEEDE DIVISIE | Geen doelpunten in Maassluis, Kozakken Boys laat punt glippen in Hardenberg

In de Tweede Divisie heeft HHC Hardenberg op de valreep drie punten gepakt tegen Kozakken Boys. Bij Excelsior Maassluis – Koninklijke HFC werd niet gescoord: 0-0.

Kozakken Boys had in en tegen HHC Hardenberg lang zicht op een punt, maar stond na iets meer dan negentig minuten toch met lege handen: 2-1. Matthijs Hardijk zette HHC halverwege de eerste helft op voorsprong, Lowie van Zundert tekende na een uur spelen voor de gelijkmaker vanaf de penaltystip.

In het laatste halfuur ging Kozakken Boys – dat de punten in de strijd onderin goed kan gebruiken en zich in Hardenberg regelmatig goed liet zien – op zoek naar de voorsprong. De ploeg uit Werkendam kreeg vlak voor tijd het deksel op de neus omdat één van de eigen spelers de bal na een vrije trap ongelukkig over de eigen doellijn werkte. Door de 2-1-zege blijft HHC Hardenberg goed meedoen in de top van de ranglijst.

Bij het treffen tussen Excelsior Maassluis en Koninklijke HFC werd niet gescoord, en daar zal de thuisploeg vermoedelijk het meest blij mee zijn. De gasten uit Haarlem dicteerden namelijk grote delen van de wedstrijd het spel, maar slaagden er niet in het veldoverwicht en de daarbij horende kansen om te zetten in goals.