Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

VACATURES | Topamateurvoetbal.com zoekt versterking

Topamateurvoetbal.com groeit in alle opzichten en is daarom op zoek naar versterking van de redactie. We hebben momenteel meerdere rollen open.

Nieuwsredacteuren

We zoeken per direct meerdere nieuwsredacteuren die zelf nieuws uit het topamateurvoetbal zoeken en verwerken tot goed geschreven berichten.

Eindredacteur

Als eindredacteur lees je artikelen van andere redacteuren na en plaats je deze online.

Redacteur zaterdagmiddag / zondagmiddag Derde Divisie

Als redacteur zaterdag- en/of zondagmiddag maak je vanuit huis een overzicht van de wedstrijden uit de Derde Divisie Zaterdag en/of Zondag. Je benoemt de opvallende gebeurtenissen of verrassende uitslagen.

Presentator podcast

We zijn op zoek naar een presentator die gemiddeld eens per twee weken de podcast wil presenteren. Meestal nemen we op woensdagavond op. Locatie in overleg.

Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere rollen die hierboven genoemd worden te combineren.

Ervaring

Ervaring is mooi meegenomen, maar niet vereist. Zo fungeert Topamateurvoetbal.com voor verschillende studenten journalistiek als podium om veel ervaring op te doen en tevens springplank naar een betaalde functie bij een krant of omroep. Maar ook liefhebbers die al wat meer jaren op de teller hebben worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Werkwijze

Topamateurvoetbal.com werkt net als veel websites met WordPress. Dat is een vrij gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem.

Beloning

Meewerken aan Topamateurvoetbal.com moet je zeker niet voor het geld doen. Wel voor het samenwerken met een leuke, enthousiaste redactie. We hebben weinig budget maar proberen het geld wat binnenkomt eerlijk onder de redactie te verdelen.

Interesse?

Mail dan naar topamateurvoetbal@newsfactory.nl met je motivatie en wat je zou willen doen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.