Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van de Berg verruilt DVS’33 voor Excelsior’31: ‘Het is een mooie club’

Tim van de Berg zal in het seizoen 2023/2024 het shirt gaan dragen van Excelsior’31. De centrale verdediger komt momenteel nog uit voor DVS’33.

In januari 2023 werd al duidelijk dat Van de Berg bezig was aan zijn laatste maanden als speler van DVS’33, zo liet hij destijds weten tegenover Topamateurvoetbal.com. ,,,De club en ik hebben wel gesprekken gevoerd en ik kreeg ook een aanbieding, maar wij zijn er niet uitgekomen samen. Ondanks dat kijk ik wel met een goed gevoel terug op mijn periode bij DVS’33.”

Van de Berg gaf ook kort tekst en uitleg over zijn keuze voor Excelsior’31. ,,Uit de gesprekken heb ik een heel positief gevoel overgehouden. Het is een mooie club. Ik hoop dat ze er in blijven en dat we een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan.”

De verdediger was in zijn jeugd actief bij OSM’75 en USV Elinkwijk voordat hij ontdekt werd door Heracles Almelo. Op 18 februari 2017 maakte hij zijn officiële profdebuut in een thuiswedstrijd tegen Excelsior (4-0). In totaal was hij goed voor zes wedstrijden in het betaalde voetbal.