maandag 27 maart 2023

BROODJE BAL PODCAST | “Je kan ook geen 300km p/u met een Toyota Aygo” | S01E07

Veel gelezen

De techniek staat voor niets in de zevende aflevering van de Broodje Bal Podcast. Presentator Marcel van Vliet ontvangt alleen Henk Kasius in de grote toren in Nieuwegein, maar we spreken met maar liefst drie verschillende gasten.

De actualiteiten volgen zich momenteel razendsnel op in Bunschoten. We spreken hierover met Mark Kloostra van RTV Utrecht en de nieuwe trainer van Spakenburg, Chris de Graaf. Verder hebben we contact met Vincent van den Berg, die zijn voetbalschoenen weer uit de wilgen gaat plukken. 

Daarnaast worden alle lopende zaken binnen de Tweede- en Derde Divisie weer besproken in een smakelijk uurtje Broodje Bal-Podcast

Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TAV Weekoverzicht | Speelronde 26

Na een weekje rust, vanwege een inhaalprogramma, denderen de Tweede en Derde Divisie weer door. Speelronde 26 bracht ons...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img