Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van de Haar (T.E.C.) na puntendeling tegen Katwijk: ‘Ik ben hartstikke trots op het team’

T.E.C. leek zaterdag op weg naar een overwinning tegen lijstaanvoerder Katwijk, maar het kreeg in de slotfase alsnog een tegentreffer te verwerken (1-1). Trainer Hans van de Haar gaf direct na afloop tegenover de camera van Eyecons aan enorm trots te zijn op de prestaties van zijn team, maar dat hij tijdens de wedstrijd stiekem toch hoopte op iets meer dan één punt.

,, Als je achteraf kijkt kan ik niet tevreden zijn met het resultaat, omdat je in de 93ste minuut nog met 1-0 voor staat. Uiteindelijk pak je een punt van de koploper en ik heb ook tegen de jongens gezegd dat alleen de datum nog ingevuld moet worden wanneer ze kampioen worden. Dat hebben wij nu misschien een weekje uitgesteld”, aldus Van de Haar tegenover de camera van Eyecons.

De oefenmeester zag de selectie een ander gezicht krijgen door enkele nieuwe aanwinsten. Dit had gezien het resultaat tegen Katwijk dus direct een positief effect. ,,Ik ben hartstikke trots op het team wat ze vandaag hebben laten zien, van minuut één tot minuut 97. Ze zijn er vol voor gegaan. Je ziet dat we nu meer kwaliteit in het veld hebben dus we kunnen wat uitgebalanceerd spelen, dus dat is prima.”