Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van der Hoorn (FC Utrecht) na uitschakeling door Spakenburg: ‘Een regelrechte schande’

Spakenburg zorgde dinsdagavond voor een regelrechte stunt door FC Utrecht in de Galgenwaard te verslaan met ruime cijfers (1-4) met als beloning een ticket voor de halve finale van de KNVB Beker. Verdediger Mike van der Hoorn van de Eredivisieclub verscheen na afloop van het duel voor de camera van ESPN en nam daar geen blad voor de mond.

,,Dat is een regelrechte schande. Geen idee waar wij met onze kop waren in de eerste helft. Volgens mij stond er heel wat op het spel vandaag en wij staan gewoon te kijken bij de goals. Wij doen niet wat er gevraagd is, er was geen energie. Ik vind dit heel moeilijk”, aldus Van der Hoorn tegenover de camera van ESPN.

De vraag was vanzelfsprekend of de uitschakeling te maken had met onderschatting van de tegenstander. ,,Dat lijkt er wel op, maar daar hebben wij nog op gehamerd. Ze komen hier met 110 procent. Dit is gewoon niet uit te leggen.”

Lang bleef Van der Hoorn hoop houden op een goede afloop van de tweestrijd, na de vierde tegentreffer leek dat echter enigszins verdwenen te zijn. ,,Je moet er altijd in blijven geloven, maar bij de 1-4 denk je dat het wel heel lastig zal gaan worden. Dit moeten wij verwerken, dit is een harde klap voor ons.”